update - TALLINN 30 MAJ

30 MAJ/SÖNDAG;

Vi blev väkta kl. 07:15 typ, (Estnisk tid) så i sverige var klockan kart över sex.
Vi fixade oss och gick på frukost buffè och den var lika stor som middags buffèn så vi åt som djur då med.
Sen skulle vi städa upp i hytterna och sen var det dax att gå av. Tallinn påminner grovt om Stockholm. Förutom att allt ser antingen mycket morderna ut eller mycket äldre ut det beror på hur man ser stan.
Sen sa Thomas & Therese att det blivit strul med hotell bokningen så vi skulle få bo på vandrarhem och då blev alla skit irriterade så dom bad oss gå med så kom vi till ett skrutt hotell dom baah; Det var här vi skulle bo ientligen, men om ni går runt hörnet så ligger vandrarhemmet vi ska bo på där.
Så vi gick runt hörnet och då låg VÄRSTA LYX 5 STJÄRNINGA HOTELLET DÄR ! och alla bara ställde sej och skrek och bara gapade man fick släpa hakan med sej !
HEL SJUKT ! tallink spa & conference hotel hete hotellet för er som vill kolla bilder.
När vi checkat in fick jag , rovia , donja & therese dubbel rum med dörr emellan rummen tvär bra !
Sen kollade vi in poolen och det var lika stort som lerums badplats ! skojar inte :O
Sen gick vi till ett shopping center som hette Vinur tror jag , helt sjukt, den gatan center låg på var typ mötes plats för kuggisar/lodisar , så äkliga!för er som inte vet vad det är så är det narkomaner/alkolister/uteliggare, det kom en kille med hur äkliga kläder som helst helt trasiga i röven och sprang runt som en gummiboll och skrek: I'M A FLYING MAAAAAAN ! och hans skosula hadde släppt så han satte sig ner med en duns och typ tryckte fast den, sen sprang han iväg igen med sulan fladdrandes och skrek; Iam a flying man, och så hoppade han på ett par som gick runt på gatan ! IDIOT ! hahahahahahhah gissa om vi skrattade !

                                                                                                 

Kommentarer

Lämna tassavtryck här♥:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

Din mail adress: (bara jag som ser)

Har du blogg? Lämna gärna bloggadressen så jag kan svara på din kommentar:

Skriv ner det du hade på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0