update - Sista dagen på 2010

Detta året har gått sjukt fort verkligen, känns som att det var 4 månader sedan vi hälsade 2010 välkommet.
Detta år har varit roligt,jobbigt,kraftlöst,underbart ja allt. Kommer minnas tvåtusentio precis lika bra som andra år, de var året då man fick sina första betyg, året  man i mitt fall skulle börja konfimera sig, och året då man träffat underbara människor och riktiga skitstövlar. 2010 är värt att minnas, i morgon är det 2011 och vi kommer lämna detta underbara år bakom oss föralltid. Men vi ska kunna se tillbaka på året som gått med glädje och glädjas åt alla upplevelser och även glädjas åt alla misstag vi gjort genom året.
Rembember 2010 with love.

update - Lyle and Scott ♥

                           

fyfan om ni bara visste hur mycket jag vill ha denna tröjan(herr modell) Såg den på freeport när vi var där. 499:- HÖR OCH HÄPNA ! Som hittat ju, men självklart fanns det inga pengar kvar från shoppingen dagen innan som jag i de ögonblick ångrade ihjäl mig för. Och fortfarande ångrar ! Tänk om jag inte jag inte hade åkt till stan den dagen , utan väntat till efter vi varit på freeport då hade den tröjan hängt i min gaderob nu , redo att användas.
Jag ska fan göra allt för att få ihop 500 kr för att sedan åka dit ner och köpa den. Dom kostar ju typ 750 i vanliga fall. I februari kanske jag har den, 400:- i månaden = 800:- på två månader och då räcker ju pengarna och blir över!!



I love Lyle and Scott ♥

update - God morgon

på er alla där ute, sovit gott ?
det har jag iallafall, mycket gott, tror jag. Idag blir det att vara hemma och fixa inför i morgon. Jag ska slänga i mer "färg" moose i håret, det blev ett skimmer av rött bvid hårbotten, då jag har en rejäl utväxt kommer topparna inte bli så röda som botten, men även det skimmrar lite i rött. Ni ska få en bild i morgon jag skall göra det två gånger i dag och en i morgon så får ni se resultatet, är faktiskt lite halvt nöjd för jag ville ha lite mer skimmer i rött men det kanske kommer nu när jag fyller på med färg i dag, vem vet ?
Funderar faktiskt på att göra en färgning , en toning kanske i riktigt rött, alltså inte naturligt orange utan rött rött rött :)
Men det får vi se hur det blir med den saken, jag har ju förstört mitt hår så j*vla mycket med all den mörka/svarta färgen jag höll på med för 1-2 år sedan, tappade ju mer än halva håret, alltså i tjocklek. Jag hade grymt tjockt hår innan jag började färga det och nu har jag jätte tunnt :/ Så det känns ganska kast faktiskt.


Nu ska jag duscha håret och kleta i moosen så får vi se hur det blir denna gången, ska faktiskt försöka göra det själv denna gången, i går hjälpte mamma mig för att jag ska kunna göra det själv, men´det får vi se hur det blir med den saken, kommer säkert bli flammigt, men eftersom det bara är ett typ av balsam som ger färg så gör det ju inget då kan jag ju bara sätta  nytt eller fylla på.

Vi hörs senare !

update - fynd

Var med mamma och hennes underbart trevliga tjejkompisar på freeport förut. Hittade dessa hårprodukter som en av mammas kompisar tipsade mig om:


typ balsam/moose som färgar håret som en engångs färgning. Som går ur efter 3-5 tvättar(och det funkar och färger släpper efter ett visst antal duschar!)


Gissa vem som ska vara redhead på nyår ?

update - Paket ?


Det kom ett paket/påse, vad kan det vara i den ?


Min nya klänning från Ellos.se :D

Dagens facelook:


update - drar hem till Ottan

Nu tar jag bussen hem till Ottan , bloggar kanske där ifrån!

update - Go' natt

Lika bra att jag stänger av batterit håller på att dö på datorn och börjar känna mig smått trött. Gick trotts allt upp kl. 07:35 i morse(:/) så lika bra att dejta kudden.
Vi hörs när jag vaknat, puss och sov gått!

update - Nästa månadspeng

får gå till den sån här:
Kylplatta laptop
så att  jag inte förstör min nya älskling. Den blir sjukt varm skit fort!

update - Jag funderar på att...

... Skaffa ett jobb för att tjäna pengar ?
Hur låter inte det, det låter ju hur bra som helst, nu är det ju så att dom flesta arbetsplatser inte annställer folk under 15, men det finns säkert någon liten jävel som behöver hjälp. Och kom ihåg jag gör det bara för pengarnas skull. ett tag funderade jag tillochmed på att ta betalt för att städa mitt egna rum, men den ideen gick snabbt boert för det skulle inte mamma & pappa gå med på. Inte ens om jag lovade att putsa golvet och funstret med en tandborste.
 =

Tips på vart jag skall söka jobb ?

update - sent

Sitter just nu isoffan med mamma och tittar på POC på 4an.
Shopppa ett ex antal prylar idag på rean. Vi stod i 25-30 minuter i kö inne på GinaTricot för en tröja , kan ni fatta hur desperata folk är för att det är ttyp 30% rea ????
men jag hittade lite saker iaf, fast dom flesa var faktiskt INTE på rean, konstigt nog. Tror jag köpte 2 koftor på rean bara, men sen får jag panik när det är för mycket folk. Men det finns ändå något mysigt med rea, om inte för att det är så billigt men så för att det är lite lite mysigt med mycket folk , men inte för mycket som när vi skulle ta oss ut ur nordstan nästan omöjligt. GULD LÄGE FÖR FICKTJUVAR !
Bilder på julklappar och på fynden kommer i morgon. Så håll ut!!

Nu skall jag fortsätta titta på en jätte bläckfisk som kapar skäpp !


update - Mellandags rea

Om c:a 1,5 timmar drar jag och Hanna till city för att shoppa loss på rean. Jag hoppas hårt på att hitta något som jag vill ha och behöver.
Sen blir det lunch antagligen på SuperSushi(?)
Nu ska jag ta en dusch sen ska jag fgöra mig iordning för att åka in till göteborg. Jag lovar att göra en update innan jag åker.


                                            

Vad ska ni hitta på idag ?

update - Imorgon = MELLANDAGSREA SHOPPA

Så sant som det är sagt ! I morgon drar jag och Hanna in för att göra göteborg osäkert. Jag ska handla som ett djur på mellandags rean. N´ågon av er som varit på rean än ? Handlat något? Kan ni nämna ställen som ni rekomenderar att vi skall ta först och butiker vi bör undvika.(vi ska inte handla teknik, så inga tips på t.ex. siba,onof eller elgiganten eller dyligt)
Jag vet inte ens vad jag behöver ? Kläder(ofc) typ linnen, t-shirts, shorts m.m
             

update - med storasyster


Ny duschad :)


Linda och Lucaz sitter framför mig och leker med lego :)

update - Ska dejta kudden

Jag tror faktiskt det är dags för mig att ta en rejäl och lång dejt med kudden.
I morgon kommer min älskade stora syster hit och vi skall byta julklappar och äta middag och bara umgås, sen ska jag öka ut mitt mitt internet kontant till månad tror jag, för säkerhets skull. Och jag är sjukt trött efter bion. jag ger er ett tips sitt inte i en biosalong i 2 timmar sen går hem och xätter er i sängen framför datorn i 1,5 timme då kommer ni få lika ont i svanslkotan som jag har, kan knappt röra mig, därför ligger jag just nu ner med en värme kudde på kotan för att den ska mjukna upp lite och sluta lipa.

                                         

GOD NATT !!

update - mys under täcket



Har blivit rätt mycket cambilder idag, men också rätt många inlägg, bättre update än på sista tiden så det kan vi inte klaga på. Eller vad säger ni ?

Nu: kolla bloggar och facebook.

update - i vardagsrummet

Nu har Ottan gått och jag har varit ute sista rundan med hunden. Nu skall jag äta SKINKA :) middag here i come.



vi hörs när jag ätit middag.

update - monstermammor leker med camen




















STRIKE A FOKI POSE !!


STRIKE A MONSTERMAMMA POSE !!

update - Info

Jag fick ett medelande på någon av hemsidorna där jag kopplat ihop bloggen med, då var det en tjej som undrade om ni kommer få bilder på mina julklappar. Och det kommer ni, men inte förän jag varit och mellandagsrea shoppat. Tänkte länka ihop dom två inläggen till ett stort, men två uppdelningar. Ett med julklappar och en med fynden från rean. Så ni får hålla ut ett tag till. Sorry...


Under tiden kan ni berätta för mig om vad ni fick i julklapp ?

update - Minskad statistik under julhelgen

Det är sant, men det kanske ni märker på era bloggar också ? det är knapp någon statistik under júlhelgen. Varken i går eller idag. I går låg det på 60-85 och idag ligger det på 30-55 ?? och i vanliga fall ligger det från 65-300. Folk har verkligen mycket att göra och äta på julhelgen, undra då hur det blir på nyår. STATISTIK = 0 besökare från 30 december till 2 januari.


Hur ser eran statistik ut ?

update - Freaky like me








Älskar min dator :)


update - Bio kväll med Ottan

kl. 16:45 ska vi senast hämta ut biljetterna till:
                                 
som börjar 17:30 :) Ottan ringde nyss och va desperat av att få gå på Bio. Jag sa direkt att vi skulle se Piranha 3D , men den gick inte idag så det fick bli easy A istället. Tänkte se dudate först men det fanns inga platser kvar och mamma hatar att jag är i stan runt midnatt , det var då det fanns plates kvar till dudate men som sagt mamma är nojig.

Ser framemot en riktig tjejkväll :)

update - NY DATOR !!!!

TOMTEN KOM MED EN NY DATOR TILL MIG I GÅR :D en mini pc packard bell.. Så jävla glad, så i dag ssprang jag ner till affären och köpte ett mobilt bredband kontant från comviq(i love comviq) så nu sitter jag här och lär känna min nya bäbis. Tog lite kort med webcamen nyss som jag tänkte visa er, håll tillgodo:
'

jag och Lucaz i gårkväll när jag testade camen för första gången.


Jag och mamma alldeles nyss...


igen.

Och nu kommer en bild på Xavi:



Hörs senare ska ladda ner MSN & spotify och hjälpa pappa med hemma biosystemet...

update - Julmiddag avklarad

NU har jag bytt julklapp med Hanna, och ätit julmiddag med skinka , sill m.m OCH NU VÄNTAR KALLE ANKA !

update - Morgon julklapp

Hejsan, och god jul på er !
Fått några julklappar än ? Jag fick en i morse när jag vaknade av lillebrorshan.
Jag fick :
                         
på dvd :) Tackar !
Nu väntar vi bara på i kväll då tomten kommer och vi får mer klappar, då vi inte har gran i år, eller vi har men den står på ballkongen för Xavi's skull så får vi ingen traditionell klap utdelning. Vilket jag tycker är tråkigt. Men hellre det än att Xavi smaskar i sej allt som är dekorerat på granen men iofs. så har vi bara en ljusslinga i år. Men ändå.


GODJUL!

update - 24 december - julafton

                                           
                                                            Önskar: Cajsa & Xavi. 

update - Dan före dopparedan

                             

I morgon är det julafton, vart tog tiden vägen ? Känns som om det var Oktober sedan December. November bara försvann spårlöst...
Jag har inte ens hunnit längta efter julafton, detta är helt sjukt.  Jag menar om en vecka nästan på pricken är det 2011, kan ni fatta ? det kändes som förra veckan vihälsade 2010 välkommen ?


Någon mer än jag som tycker att tiden gått fort ?

update - Är med i tävlingen hos

                         
Tycker att ni skall gå in på hennes blogg och också vara med, Man kan vinna sjukt mycket bra grejer.
jag är med, frågan är om du är med och tävlar om denna sjukt coola rosa goodiebag :)


update - Filmtips

En film jag SKA se, även fast jag är super feg:)
                           
Jag är ett super fan av Hajen-filmerna, så denna kommer nog också gå hem.

Info:
En spricka i havsbotten öppnar portarna till en förhistorisk värld. Men om människan kan ta sig in, kan andra ta sig ut… Gigantiska pirayor som inte smakat människokött på två miljoner år, jagar i flock och har en omättlig aptit, sätter kurs mot Lake Victorias strand där tusentals badande ungdomar på skollov just dragit igång ett megaparty.

update - ett stycke jullov !

                                                             ÄNTLIGEN !


Gud, va skönt det ska bli att få sova ut på mornarna.
Idag har jag hjälpt Donja att flytta, riktigt roligt, svettigt och sjukt jobbigt. Men med gott humör och trevligt sällskap går ALLT :D
Just nu sitter jag med mitt älskade Mango Tea(som tyvärr inte smakar mango för tillfället då jag har en dunder blåsa på tungan), läser bloggar och kollar facebook. Jag funderar helt seriöst på att tvätta  av sminket, dra på mig pyjamasen och dejta kudden ? Är fruktansvärt trött efter att agerat flyttkärring hela dagen. Vi kom hem till Donja 11:35 och börjar flytta 12:05 och slutade inte för än 16:57. kan ni fatta ? Under den tiden har vi suttit ner i kanske MAX 15-20 minuter. Det är ett jobb jag aldrig skulle ta och det är att jobba på en flytt firma.


Men som sagt: Nu är det ET STYCKE JULLOV! Att se framemot, med mycket blogg update's. Men nu ska jag göra mig iordning för en låååång och underbar dejt med kudden. Hoppas ni får en fin och sovig natt. Så hörs vi i morgon.

Puss & Godnatt!



update - Sjuk...

Igen... Två dagar förra veckan och nu igen ? VAD FAN ÄR DETTA !?
Jag hade ju inlämning av sexnovellen också, men det löser Donja(tack älskling)
Nu är det magen som krånglar, i går på liseberg jag har nog aldrig haft så ont i magen och det fortsätter idag, herre gud, vart är världen på väg ? Nä det vet inte jag heller. Men nu skall jag iaf bädda ner mig med mitt älskade gröna mango tea och titta på vem kan slå Filip och Fredrik.
Vi hörs senare, jag kanske slänger upp min sexnovell så ni får läsa den, men bara om ni vill :)

                                      

update - Lite av allt då och då

Tjena, vad tyckte ni om deckaren ? Bra eller ? Jag blev ganska nöjd :) Hoppas ni gillade den iallafall.

Nu har jag även skrivit klart min sexnovell till No'n som ska vara inlämnad i morgon, undrar bara om jag ska skriva rent den på datorn eller lämna in den för hand ? Vad tror ni ?
Jag har inte så mycket att skriva faktiskt. Har ingen ork till någonting längre känns det som, så jävla trött hela tiden. Men men sånt är livet och på Onsdag är det jullov ÄNTLIGEN !

                            
Kärlek !

update - Min deckare.

                      

Celèste går ner för den mörka gatan, det enda ljuset som lyser upp är ljusen från dem upplysta lägenheterna längst vägen.

Det tar vanligtvis en kvart att gå hemifrån till hamnkrogen, men inte i dag det är något inom henne som säger till henne att vända hem igen. Hon vet inte varför, om det är för att hon vet att Hasse väntar på henne eller om det är för att hon måste gå ensam hela vägen, och vem vet vad som lurar i mörkret, tanken får henne att rysa.

När hon kommit en bit på vägen hör hon ett gäng killar stå bakom hörnet, dom skrattar & skriker, en kall kår går igenom ryggraden. "En genväg, hitta en genväg" tänker hon och vänder sig om två varv, inte en genväg så långt ögat når. Så hon fortsätter gå , kanske flyttar dom på sig, när hon kommer närmare ser hon att det är runt 10 killar i 18-19 års åldern och dom tänker tydligen inte fortsätta framåt.

"Ingen återvändo, fortsätt gå och bara gå förbi dom" försöker hon intala sig själv, med lyckas inget vidare. Hon skyndar på stegen och det märker en av killarna tar några steg och ställer sig mitt i vägen, Celèstes hjärta åker upp i halsgropen. När hon försöker ta sig förbi killen som är minst ett huvud längre och rejält mycket biffigare , stoppar han henne och tar tag i hennes axlar

- Stanna hos oss, vi kan behöva en babe som dig i gänget, säger han och slänger en blick till sina polare som en bekräftelse på att dom tittar på honom där han står med ett stadigt grepp om Celèstes axlar.

- Hållkäften, jävla äckel, slänger Celèste ur sig samtidigt som hon ger killen en örfil som får honom att släppa henne. Då ser hon sin chans och springer där ifrån. När hon sprungit 50 meter saktar hon ner farten och går onödigt sakta.

När hon kommer ner till platsen där det alltid brukar vara fullt med alkoholister, står ett ensamt fyllo med sin stora rottweiler som skäller och hugger efter henne när hon går förbi. Hon är verkligen inte hundrädd men något med situationen gör det sjukt obehagligt.

10 meter till hamnkrogen, en lättnads suck går genom kroppen. När hon öppnar dörren till krogen slår en våg av alkohol och ciggarett rök över henne, det kommer en kväljning " fy va vidrigt" hinner hon tänka innan hon får syn på Hasse som kommer gående mot henne.

- Hej älskling, haft en bra dag? säger han och kysser henne ömt.

- Jo helt okej, svarar hon, bäst att inte berätta om killen som stoppat henne tidigare.

- Själv då ?

- En bra dag utan tvekan, men lite stressigt på jobbet säger Hasse och drar med sig Celèste till bordet som han reserverat.

- Ta precis vad du vill ha, säger han och ler det klassiska leendet som fick henne att bli kär i honom.

- Mmmh, tack, svarar hon tyst.

Dom äter under tystnad, när maten på tallrikarna tagit slut lyfter Hasse sitt glas och säger

- Skål för vår udda relation.

- Haha, jajamen skål, säger Celèste och höjer sitt glas så det klingar när dom sköra vinglasen nuddar varandra.

 

Runt 23 tiden lämnar dom hamnkrogen hand i hand, för att gå genom den svala sommarnatten hem till Hasse. När dom kommit hem kokar dom en kopp the´ och sätter sig i soffan och slår på tv:n , någon tråkig dokumentär om insekter.

Dom ligger och små pratar om att Celèste ska åka till Ed i morgon och att hon skall vara borta i en hel månad, Hasse förklarar minst 7 gånger hur mycket han älskar henne och hur mycket han kommer sakna henne. Hon "hmm:ar" och "aah:ar" på vissa ställen och fyller "i jag kommer sakna dig också eller jag älskar dig med" på de ställen där det tycks behövas.

Kvällen flyger i väg och när klockan närmar sig 03:00 går Celèste hemåt, hon ger Hasse en stor kyss sedan vänder hon sig om för att gå.

- Vill du att jag går med dig? frågar Hasse och lägger armarna om henne.

- Nej, jag klarar mig själv, svarar hon surt.

- Okej, jag älskar dig Cellis, vi ses om en månad.

- Jag älskar dig också, ja det gör vi, ta hand om dig tills vi ses igen. Det sista hon hör innan dörren stängs bakom henne är Hasses snyftningar.

- Fan gubbe, sluta lipa. suckar hon för sig själv.

 

Morgonen därpå vaknar hon av mammas lena röst som viskar i hennes öra.

- Gummsi, du måste vakna , tåget till Katrin går om 2 timmar... gumman? Celsèste ! Du måste gå upp.

- jaja , jag ska mummlar hon till svar.

Hon tar på sig kläderna, äter frukost och borstar tänderna ovanligt sakta. Tröjan sticks, brödet smakar gammalt och Emil tjatar om hur roligt det skall bli att åka till moster Katrin.

- Unge, hållkäften vi har hört det minst 90 gånger. mummlar hon för sig själv. Bästa att låta bli att yttra sig högt om det, vill inte förstöra semestern det första hon gör.

Tågresan går fort, bara 2,5 timmar och musiken i Ipoden räddar henne allt oftare.

Hemma hos moster alltid samma intensiva välkomnande. Pussar,kramar och tjat om hur stor man blivit och bla, bla, bla.

När hon ställt upp väskorna på rummet som hon, mamma och Emil ska dela på hela månaden ropar moster Katrin på henne.

- Celèste ? Kan du gå till affären och köpa fika? Säger hon och ger Celèste ett prövande leende.

- Visst, absolut kan jag göra det, säger Celèste och tar på sig flippfloppsen igen.

Nere vid affären plockar hon ner det hon ska ha i en korg och när hon lagt ner saften i korgen och ska vända sig om för att gå och betala slår hon ihop med en kille som står alldeles bakom henne.

- Ursäk...ta. Flämtar hon när hon får syn på killens ansikte, det är det vackraste hon sett i hela sitt liv. Men någon med hans utseende säger henne att hon sett honom tidigare. En rysning går genom kroppen "Shit, måste här ifrån" tänker hon snabbt men blir avbruten av killens vackra stämma.

-Det gör inget sötnos. Vänta lite, har vi träffats förr ? säger han och lägger handen på hennes axel.

Celèste rycker på axlarna och säger

- Antagligen inte.

Killen tittar henne djupt in i ögonen sedan säger han

- Jo nu vet jag , du är tjejen som gav mig en örfil härom kvällen på krogvägen ?

- Ja, jo jag har ju träffat trevligare människor, svarar hon spydigt.

- HAHA, ber om ursäkt för att jag stoppade dig så där. Jag heter Antonio säger han och sträcker fram handen. Hon tittar på den framsträckta handen sedan tar hon den och säger

- Fint, jag heter Celèste.

- Coolt, vart kommer du ifrån och hur gammal är du? säger Antonio medans dom går sida vid sida till kassorna.

- Jag kommer från Göteborg och är 16 år, säger hon och ler.

- Du då ?

- Min farsa är från Chile, och morsa är danska , men jag är född här så...Aah du fattar och jag är 18 bast.

- Nice, vilken blandning, Chilenare och pölse, säger hon och skrattar.

Dom går och små pratar om allt och ingenting, och deras skratt ekar mellan husen där dom går på promenad stigen. Det är ovanligt lätt att prata med Antonio, något med hans sätt att prata eller hans sätt att vara som gör det lätt att föra samtalet vidare. När dom kommer fram till huset där Antonio bor erbjuder han henne att följa med in men hon tackar nej och ger honom hennes mobilnummer och säger att dom kan träffas en annan dag.

På kvällen ligger hon i sängen och tänker på Antonio det är som att hon inte kan släppa honom med tanken.

 

Morgonen därpå vaknar hon av att mobilen vibbrerar.

"Vilken idiot ringer denna tiden på dygnet ? Klockan är ju inte 9 än." Tänker hon när hon trycker på den gröna luren.

- Hallå ? suckar hon.

- Hej , oj väckte jag dig ? frågar rösten på andra sidan linjen.

- Eehm... AAH , vem är du ? frågar hon lite halv taskigt.

- Förlåt, det är Antonio. Jag måste träffa dej nu. Och jag menar NU, möt mig vid lekplatsen om 10 minuter.

Sedan bryts det.

"Aja , lika bra att gå dit. Det kanske har hänt något" tänker hon när hon drar på sig ytterkläderna.

Det är lite små kyligt ute och hon drar upp luvan över huvudet, det tar knappt 3 minuter att gå till lekplatsen så hon går långsamt.

"Inga lampor, vad är detta för ställe ?" hinner hon tänka innan hon ser Antonio komma gående emot henne. Hon ska precis öppna munnen för att hälsa på honom när han kastar sig om halsen på henne. När hans läppar möter hennes sprids en varm våg av upphetsat blod genom hennes ådror och hon öppnar försiktigt munnen så deras tungor möts, vågen ännu en gång, hon har inte känt sig så här tidigare, en längtar stark som stål och blodet som rusar genom ådrorna som om blodet vore eld. Ett svagt stön hörs från Antonio när Celèste försiktigt stoppar ner handen innanför hans byxor.

 

SENARE SAMMA DAG.

Celèste ligger i Antonios säng och pillar på täcket, hon känner hur han kysser hennes hals, då kommer ångesten. Hon sätter sig upp hastigt och bryr sig inte om att täcket inte hängde med i den hastiga rörelsen.

- Jag måste berätta en sak för dig Antonio, säger hon och tittar honom i ögonen.

- Berätta, jag lyssnar!

- Alltså jag vet inte hur jag ska säga detta men.... Men jag har ett som jag tar det oseriöst förhållande med en 45 åring hemma i Göteborg,säger hon och sätter händerna för ansiktet.

- Ehm? Aha ? säger Antonio och tittar frågande på henne.

- Och jag mår skit över det, jag menar det är vidrigt att vara tillsammans med någon som är så mycket äldre.

- Men gör slut med gubbjäveln då? säger han och kysser hennes bröst.

 

Dagarna flyger förbi och Celèste har bestämt sig för att bryta helt med Hasse när hon kommer hem. 2 dagar innan hon ska åka hem möter hon Antonio nere vid ICA , när dom möts vid dörrarna tittar han henne djupt i ögonen och kysser henne lika romantiskt som vanligt.

Samtidigt 10 meter bort sitter Hasse  i sin Volvo V50 och ser allt som händer. Kyssen, smekningarna och orden. Det väcker ont blod och hela kroppen skakar av vrede. "Hur kan hon vara otrogen? Detta ska hon få sota för, tänker han, vänder bilen och gasar iväg i 150km/h hem till Göteborg.

Väl hemma stannar han till på Apoteket och tar fram ett gammalt recept på sömntabletter som han helt och hållet glömt av. När han kommer hem packar han upp gas behållaren som han använt ett ex antal gånger när han varit i fjällen och campat, men det tröttnade han snabbt på och då hamnade behållaren på vinden.

Han kopplar in behållaren i bastun och trycker på ON knappen och ja den fungerar. Nu är det enda som fattas är att Celèste ska komma hem från Ed.

 

Kommande morgon går tåget från Ed till Göteborgs Centralsation 17:45 och är framme 19:15. "Inga problem då hinner jag gå över till Hasse och berätta hur det ligger till"  tänker Celèste när hon lägger ner dom sista kläderna i väskan. Som tur är ska Antonio åka med på samma tåg hem till Götet så hon slipper ett jobbit farväl.

När tåget rullar in på Göteborgs station ringer hon till Hasse och säger att dom behöver prata och tänker komma hem till honom runt 22 tiden och det tycker han låter utmärkt. Klockan visar 21:40 när Celèste tar på sig ytterkläderna.

- Jag går ut med Antonio en stund, kommer hem igen så fort som möjligt, säger hon och ler mot mamma som sitter och halv sover i soffan.

- Jaja , men inget bus bara, säger mamma och ger Celèste en slängkyss.

När hon går förbi dagiset tappar hon halsbandet som Hasse gett till henne, men hon bryr sig inte om att ta upp det. "Bättre att det ligger där och att någon som vill ha det tar upp det, än att jag ger tillbaks det" tänker hon. När hon kommer hem till Hasse ringer hon på dörren utan att tveka, när han öppnar ger han henne en puss på pannan och ber henne komma in och sätta sig, han bjuder henne på ett glas vin sedan säger han

- Vad  ville du prata om?

- Eeeh, jo alltså, jag vet inte om... stammar hon  , sedan skär sig rösten.

- Om vad ? säger Hasse och tittar försiktigt på henne.

Då känner hon hur tårarna kommer och hela synfälltet blir suddigt och kinderna blir alldeles fuktiga av varma tårar som rinner ner på halsen.

- Samla dig Cellis, ta en klunk vin, säger Hasse och puttar glaset närmare henne. Hon tar några klunkar och lutar sig tillbaka.

- Jag tror inte att vi ska vara tillsammans längre det funkar liksom inte, säger hon och ser lite besvärad ut, samtidigt som hon yttrar orden blir huvudet tungt , kroppen domnar bort och hon faller in i djup sömn.

 

När hon vaknar igen snurrar rummet och hon kan inte resa sig när blicken blir klar ser hon sig omkring och konstaterar att hon ligger i en bastu, men hon kan inte minnas att hon varken somnat här eller varit här förut. Hon kravlar sig fram till dörren av glas och försöker öppna den, men det är låst! Då får hon syn på Hasse som står på utsidan och småler.

- Hasse ? Öppna för fan ! skriker Celèste paniksalget.

- Skulle inte tro det lilla vännen, säger Hasse och hånflinar.

- MEN ÖPPNA FÖR I HELVETE !!! skriker hon och bankar på glasdörren så händerna värker.

- Tror du inte jag vet ? säger Hasse irriterat.

- Vet vad !? säger hon och gråter så hon knappt får fram orden.

- Att du knullat runt bakom ryggen på mig, din äckliga lilla hora!

Celèste fortsätter att banka och skrika men inget hjälper. Efter ett tag lägger hon märke till det pysande ljudet från gasbehållaren och känner sig fruktansvärt yr.

- Vad fan håller du på med Hasse ? Stäng av den! sluddrar hon med den lilla kraft hon har kvar.

- Så här går det när man är otrogen mot Hasse Norèn. Det är detta som kallas koncikvenser, säger han och hån skrattar.

Det finns ingen kraft kvar att skrika eller göra motstånd. En regnbåge dansar framför näthinnan på henne, och nu vill hon dö. Hon orkar inte leva längre. Lungorna töms på syre och musklerna slappnar av.

"Antonio, jag älskar dej" är hennes sista tanke. Sen blir allt svart.

 

Minuterna går och han börjar känna sig konstig i kroppen, då kommer ångesten, han sliter upp bastudörren & sparkar sönder behållaren sen springer fram till Celèste som ligger livlös på golvet.

- Celèste? VAKNA! Skriker han panikslaget. " Vad fan har jag gjort !?"  Tänker han innan han tar upp mobilen och slår 112. Sekunderna som går innan någon svara är som en evighet.

- SOS Alarm, vad är det som har hänt? säger en kvinnoröst på andra sidan.

- Mord, jag har mördat min flickvän!! Kom och hämta mig, avrätta mig eller spärra in mig, säger Hasse förtvivlat.

- Oh herre...gud... jag skickar en polispatrull. Namn, ålder och Adress? säger kvinnan skarpt.

- Hasse Norèn, 45 och Rävskälksgatan 361,säger han och gråter.

- Polis och ambulans är på väg till platsen, säger kvinnan.

 När samtalet avslutas slår tanken honom att han ska till rättegång och stå till svars inför Celèstes föräldrar. " Fan jag har mördat Celèste, och nu även anmält mig själv som mördare till polisen" tänker han när han tar upp hennes kalla, livlösa kropp från golvet och bär in den i köket. Där tar han fram det tjockaste rep han hittar och knyter en ordentlig knut i kroken i taket och gör en ögla.

Han lägger Celèstes kropp på golvet nedanför och går upp på bordet , lägger öglan om halsen och tar 5 djupa andetag.

- Nu hittar dom oss , älskling. säger han högt innan han tar steget ut i luften.

 

ur: GÖTEBORGS POSTEN LÖRDAG 16/7 -

16 årig flicka hittas mördad i en villa sent i går kväll. Mördaren ringde själv till polisen och erkände men innan polisen hunnit till brottsplatsen hann mördaren begå sjävlmord.

Båda liken låg nära varandra när det hittades och polisen kunde konstatera att flickan blivit gasad till döds, då man hittat en gasbehållare i husets bastu.

Polisen vill ännu inte lämna några kommentarer till händelsen.

 

                                                                                                                                                            
Cecilia Rynkman , Reporter.



KOPIERING TOTALT FÖRBJUDEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


update - wantz

Armband:




Ringar:




Allt går på 2.249;-


update - TV4

Ska nu sätta mig och titta på Svenska Hjältar Galan och dricka tea och äta min hemmagjorda kaffeknäck.

             img_svenska_hjaltar

Ska ni titta ?

update - Bara för att

Att han är så jävla snygg:

                           
                                                     Är han inte sjukt snygg ?

update - Boktips

Boktips - Pojken som kallades Det- Ett barns kamp för att överleva. Av: Dave Pelzer.

Detta är en skakande historia om Dave's uppväx med en psykiskt sjuk mamma.
Misshandel och tortyr var vardags mat för Dave från och med det att han var 4 år, hans mamma slog honom och behandlade honom värre än hundarna. Hon satte upp regler för honom och bröt han dom fick han betala dyrt. Isbadet,Gaskammaren eller ingen mat är tre av dom grymmaste sätten hon bestraffade honom med. Han börjad stjäla mat i skolan för att han inte fick mat hemma, och så fort han kom hem fick han spy upp allt för att visa Henne att han inte brytit mot reglerna. Och hade han gjort det då kom bestrraffningarna.
Han fick sova på en tältsäng i garaget i år och fick inte titta på eller tilltala sina sykon,pappa eller Henne utan att Hon gav honom tillåtelse.
En kväll när han inte höll disktiden knivhögg hon honom, och som "förlåt" fick han 30 minuter extra på sej att diska. Och hans så kallade pappa hjälpte honom aldrig ur den riktigt vidriga situation han hamnat it. När han fick knivhugget hoppades han på att pappan skulle rädda honom och köra honom till sjukhus och där skulle sanningen komma fram och mamman skulle gripas. Men detta var fantasier, när han berättade det för sin pappa så sa han bara: Varför då ? Herregud, vet hon att du står här och pratar med mig ? Gå tillbaka till disken innan hon kommer. Och såhär fick Dave leva från 4 år tills han var 12 år. Familjens slav, och drömmarna om ett normalt liv trillade bort efter några år, han började intala sig själv att gud hatade honom och att han var menad att bli hatad och torterad. Sen kom hatet, det var det enda som fanns vid hans sida Hat, han kände hat till allt som fanns runt omkring. Henne för att hon torterade och misshandlade honom, sina bröder för att dom också börjat behandla honom som skit och pappan för att han bara lämnade honom om och om igen.
Denna historia om barnmisshandel tillhör en av de tre värsta fallen i Kaliforniens historia.

Egna åsikter;
Man blir skadad av boken , så hemskt att detta har hänt och fortfarande är många barns vardag. Ursh säger jag bara. Man tar verkligen åt sej av vad som skrivs i boken, en kväll när jag satt och läste boken försökte jag mata boken med fil och müsli.
Boken bör läsas av ALLA , man får en helt annan syn på livet efter att ha läst boken. Man är mer glad för det man har och tänker mer sällan på det man kunde haft.

Boken är första delen i "Pojken" triologin. Första: Pojken som kallades Det, Andra: Pojken som inte fanns och Tredje: Pojken som överlevde.
Jag har precis börjat läsa andra boken och lovar att göra en redovisning för er om den också.
Så undertiden går ni till biblioteket och lånar :

                                 

Oskakande och en hemsk historia och en pojkes kamp att överleva.


update - Taskigt

Det tycker jag med. Okej okej jag vet jag suger på att updatera verkligen. Och jag har lovat så många gånger att skärpa mig. Men det händer inget, känns så tråkigt med en "jag bloggar så ofta jag vill" blogg.
Och jag ska försöka skärpa mig, och denna gången låter jag bli att lova, för det kommer komma massa i vägen. Sen har lilebror datorn i sitt rum så att sitta vid den är inte längre en självklarhet. Fyfan vad jag vill ha en egen dator :/
Men men. Sen har jag haft mycket med skolan och så, So-prov, Engelska-prov, Svenska inlämning, Svenska-bokredovisning. Och fan och hans moster.
Orkar snart inte med mitt eget liv, helt seriöst känns som att jag kommer kolappsa vilken dag som helst. Så skönt att det bara är 1 vecka och två dagar kvar till skolan är slut. :D
Det är en tröst som räcker långt, förmodligen.


Kommer med ett bok tips om en stund.


update - Duscha

Nu ska jag duscha och sen ska jag plugga lite till So provet(som jag fick rest på) Så jag ska göra om det på Måndag.
Gjorde även ett Engelskaprov idag, gick åt helvete. Svarade inte på typ 5 glosor. :/

Aja nu ska jag duscha, Vi hörs senare.

update - måndag

Tyvärr...

Nu vill jag ha jullov, jag är så sjukt skoltrött vilket inte är bra för då blir resultaten sämre. Men men stå ut typ  veckor och två dagar till sen är det lov :)
Idag blir det skolan, sen plugga till Engelskaprovet. Och jag ska ladda upp bilder på vad jag köpte i går och dagens outfit. Dagens OF kanske kommer om en stund efter att jag varit ute med Xavi , vi får se om jag hinner jag tror inte att jag hinner då jag ska gå om 40 minuter och ska hinna gå en bit runda med X. Så det kommer nog efter 16 tiden. För lärarna plågar oss i skolan ända till 16:00 varje dag utan Ons & Fre.
Är det ens lagligt ?


Aja skitsamma. Vi hörs senare, PUSS !

update - dagens outfit


Skjorta - ??
Leggins - H&M , 79:50:-
Linne - GinaTricot , 99:-


Rosettring - H&M , 59,50:-(?)
Armband - H&M , ??:-
Rosring - Lindex , 79:-



Så här ser jag ut i dag + min älskade vinterjacka & UGGS.


update - inlägg via video.



Nu drar jag.

update - dejta kudden

jajamen, nu var även denna lördag till ända.
I morron blir det Frölunda torg och shoppa skit saker, ska bara hitta någon att åka med, det löser sej annars får jag ta en ego dag och göra allt för mig själv. Mysigt det också.
Men nu ska jag borsta tänderna och nana , kah är fett trött. Håller på och bli gammal förstår ni, kände redan vid 19 tiden att jag fick panik för att jag ville sova.
MEN NU SKA JAG SOVA ! det finns verkligen inget bättre än att sova.


så nu ska jag dejta kudden. sov gott på er !

update - ge mig allt i små paket

























LOVE IT , allt finns på www.cocoo.se



update - LISTA

                                            

update - Mina tips till ett bättre hundägande

Känner ni igen er med att tjata hål i huvdet på hunden om att den inte ska äta plast och grejer utomhus, eller när den tar strumpor. Säger nej nej nej och den lyssnar ändå inte.
Jag förstår er till fullo, jag har det jätte jobbigt med min lilla Xavi när det gäller att sno strumpor ur gaderober eller direkt ur tvättkorgen. Och det kan verkligen gå en på nerverna. Hur många gånger jag än säger att han inte får så gör han det ändå. Jag jag vet att det är inte bara jag som har en strumptjuv hemma som springer runt och tjuvar grejer hej villt.

Men nyss när jag ute med lilla X mötte vi en tjej med en stor schäfer och den bara skällde och skällde och skällde, samtidigt som hon sa nej nej nej om och om igen men hunden slutade ändå inte skälla och gläffsa efter Xavi. Tanken slog mig då att om hon skulle råka tappa greppet om hunden då flyger den på X garanterat.
Då fick jag idèen att dela med mig av lite tips till er här i bloggen som är hund/valp ägare eller som är blivande hussar/mattar. Saker som ni bör tänka på eller saker som kan hjälpa er med att få bort ett visst beteende. Men jag kan inte garrantera att det jag skriver funkar till 100% på er hund, men det mästa av detta som kommer skrivas har jag fått lära mig på hundkurserna och vissa grejer har jag läst mig till. Men jag hoppas att hjälpa er med eran jycke en bit på traven iallafall.

Problem & Lösningar:

1. TJATA ALDRIG !
Om det är något jag lärt mig så är det att inte tjata på hunden, med t.ex. nej, nej ,nej eller tjata hål i huvudet på hunden med dess namn.
Som om den skäller så säger man exemp. Nej fido, nej fido om och om igen. Det hjälper inte för att när du sagt det en 20 gånger då bryr sej hunden inte längre. Då stänger den automatiskt av hörseln och bryr sej inte ett skvatt om vad du babblar om. Då är det bättre att stoppa ner en bit godis framför näsan på den för att få hunden att fästa fokus på dej och inte på det den skäller på eller det den har tagit. Och om den skulle ta strumpor, lär hunden att göra "bytes affärer" ger hunden dej strumpan när du säger nej loss så fort den släpper ge hunden en godis och beröm den för att den släppte.
Och kom i håg att tjata länar sej inte, och träna aldirg hunden på nya saker om du är trött,irriterad eller stressad då blir det mycker tjat och hunden märker att du är på dåligt humör och då gör den absolut inte som du säger.
Så tjat lönar sej aldrig, dra till dej uppmärksamheten på annat sätt, tjoa och tjimma i stället.

2. Rädsla för mörker.
Vissa hundar är mörkrädda , vissa mer än andra. Så om du har en mörkrädd hund var inte orolig det är inte något fel på hunden. Den är precis som vi människor, när vi inte ser helt klart så blir vi skraja. Och hunden har mycket sämre syn än vi men mycket bättre hörsel så hör den att ågot kommer men inte ser då skäller den för att varna.
Skulle hunden börja skälla på en buske/träd eller liknande. Skit i det, gå bara vidare som om inget hänt. För du vet ju att det inte är något i busken, låt hunden veta det och agera som om det inte hänt alls. För om du börjar scsh:a hunden då stärker du beteendet och hunden kommer skälla ennu mer och bli ännu räddare.
Så skit i om hunden skäller i tomma intet i mörker. För det är helt normalt speciellt med unga hundar som inte har erfarenhet av mörka ting.

3. Skall & morr.
Du måste lära dej höra skillnad på lek morr/skall och på aggresiva skall och morrningar.
När hunden leker kommer det glada/ivriga/pipiga skällandet/morrningar och när hunden visar aggressica tendenser kommer det grova morr från strupen och hunden visar ofta tänder. Och jag lovar dej du hör skillnad på skallen. Avled hunden direkt om den skäller aggressivt. Med en leksak eller om den skäller aggressivt på en annan hund gå gensast därifrån. Och locka med godis.

4. Spökåldern.
Det är en jobbig tid och alla hundar går egenom tiden förr eller senare. Och på vissa syns det mer än på andra.
Om hunden plötsligt skäller på saker som den gått förbi miljarder gånger eller skäller på personen den älskat sen den kom hem till er. Eller skäller och morrar på folk med luva eller liknande kan det bero på att hunden hamnat i spökåldern som liknar människors pubertet. Och det går över.

5. Tvinga aldrig hunden.
Gör roliga saker med hunden istället.
Tvinga aldrig huden till saker den inte vill, som vill inte hunden kramas respektera det och krama inte hunden. Vill hunden inte träna spårning så tvinga inte hunden till det. Testa att träna agility istället. Hunden kommer att tappa förtroende för dej om du tvingar hunden till saker den inte vill. Gör roliga saker i stället.
Vill hunden inte gosa i knäet, gosa med den på golvet istället, och vill den inte det heller låt då unden vara.

6. Dagmatte eller inte ?
Om du ska åka bort eller om du ska renovera huset , låt hunden vara hos en dagmatte istället för att plåga hunden med att vara hemma. Och ju tidigare du låter hunden vara borta hos främmande desto bättre, för då kommer hunden att fortare fatta förtroende för nya människor. Och kommer inte att försöka ta över ledar rollen hos andra människor med egna hundar.
Så låt hunden vara hos folk du litar på.

7. Ge hunden daglig dos med kärlek.
Denna punkten behövs inte skrivas så mycket om för det är en självklarhet. Hunden behöver riktigt mycket kärlek, precis som ett barn eller en annan familjemedlem. Hunden behöver extremt mycket kärlek oavsätt var det är för dag i veckan, månad på året. Ge hunden kärlek , det är en grundregel.

8. Mata inte ihjäl hunden.
Ge den inte mer godis än den behöver. Ger du hunden mycket godis på t.ex. träningen så dra ner på maten eller så träna med middagen det är så mycket bättre.
Och ge fettsnålt och bra godis, ge hunden morötter eller torkar blodpudding och undvik godis med lite socker. Leversnittar är sockerfria dom är också toppen godis till hunden.
Och komihåg: huden måste förtjäna godis. Ge aldrig hunden godis för att den är söt.

9. SLÅ ALDRIG HUNDEN!
Slå aldrig hunden, eller straffa den aldrig, ALDRIG !
Du får under inga omständigheter slå hunden, även om hunden biter dej straffa den inte, om hunden tar saker straffa den inte. Inte inte inte. Det är det absoluta värsta du kan göra att straffa din hund. Vad hunden än gör som är fel får du inte SLÅ din hund. Och heller inte straffa den, att straffa den gör att hunden blir rädd för dig och tappa allt förtroende den har för dej.

10. Ge hunden mycket social träning.
Det är mycket viktigt i en unghunds liv. Gå på utställningar där man få ha med utanstående hundar, ställ ut hunden så fort den får eller ta turer med buss/spårvagn in till stan. Det kommer göra hunden stabil i vuxen livet. Och ta med hunden hem till folk som tycker det är okej att du tar med dej hunden.

11. Jaga aldrig hunden.
Det är något jag fått lära mig sen jag fick hunden.
Hunden ska jaga dej inte du den. Jagar du den så kan det bli omöjligt att få fast den när du har den lös.
Och om du tränar med att få hunden att jaga dej så får hunden mycket mer förtroende för dej.
Så kom ihåg jaga aldrig huden inte ens när ni leker, då ska du få hunden att jaga dej.
Kom i håg det. HUNDEN SKA JAGA DEJ INTE TVÄRT OM!

12. Uppmana bra beteende.
Belöna när hunden gör rätt och mycket beröm. Komihåg det MYCKET beröm.
Då komemr du snabbt få en hund som lyssnar och avgudar dej. Så gör hunden något du gillar, visa det och mycket bra ord som "bra kompis, duktig kille/tjej, bra bra" Bra ord och goda tankar ger dej och din hund en bra relation till varandra.

13. Respektera hundens behov av vila.
Låt hunden vila, när den behöver. Låt hunden vara instäng om du har möjlighet till att ha den istängd i bur eller liknande. Hunden ska svoa minst 16 timmar som liten. Men även mycket som vuxen.
Låt hunden få ha egen tid. Det är ett stressande moment att inte få ha egen tid. Det kan förstöra hunden rejält om den inte få sova.

14. Lek med hunden.
Kasta inte boll! Det är en stressfara, ha dragkamp eller brottas med hunden kasta inte boll inte ofta och mycket iallafall. Kasta bollen 2 ,tre gånger mer är bara onödigt. Det tar 48 timmar att få hunden att gå ner till normal efter maximal stress och det kan du skapa hur lätt som helst genom att kasta boll. Så lek med valpen/hunden ha dragkamp ,spring brevid den , brottas eller gör annat kul tillsammans.

15. Ha tålamod, allt tar sin tid.
Som sagt ha tålamod, stressa inte. Allt tar tid , att lära hunden kissa och bajsa ute tar enorm tid, att träna tar också tid. Allt med hund tar tid ibland kan även att få hunden att äta frukost en morgon ta två timmar. Så innan du ger dej på att köpa hund. Checka så du har ork och tid med att ta rejält ordenkligt hand om din nya bäbis.

16. Uppmuntra aldrig rädsla.
Som skåtträdsla eller någon annan form av rädsla. Då blir det värre.
Ömka inte med hunden försök inte trösta den, låt den bara vara för du stärker rädslan och stressen om du försöker "trösta" hunden. Det ger motsatta efekten så tänk på det är hunden rädd låt den vara. Bry dej inte om den. Den behöver tid för att återhämta sej.

17. Hundmöten.
Fråga alltid innan du låter din hund gå fram till en annan hund. Och om du inte känner hunden ta hellre en omväg när du möter den för att inte skapa rädlsa eller konflikter mellan hundarna. Så kallad bågträning att gå i båge. Och har du inte utrymme för de så sätt hunden på mottsatt sida från den mötande hunden.
Och var försiktig med nya möten. Valpar speciellt är det viktigt att dom bara träffar SNÄLLA hundar. Som blir bra förebilder för valpen så den vet hur den ska bete sej.

18. Övertrötthet.
Har du en hund som springer runt ,runt och runt hela tiden kan de betyda att hunden är övertrött. Då ska den få vila , stäng in den i hundhagen eller lägg hunden mellan knäna och lägg en godishög framför och så fort hunden slappnar av ge den en godis.
Och hunden får inte gå förän du ger den tillåtelse.

19. Möbler eller inte ?
Vill du ha hunden i möblerna eller inte ? det är helt upp till dej.
Jag har inte min hund i möblerna av vissa skärl. T.ex. på sommrarna kommer det fästingar och annat smuts. Och på vintern is och snö som omvandlas till vatten och möblerna bli smutsiga.
Men det är upp till var och än när det gäller det, man väljer själv. Men jag rekomenderar att inte ha dom i möblerna. HUr mysigt det än är att ta upp dom så är det bra att vara konsekvent. I alla situationer det krävs att vara konsekvent.
Sen kan du alltid lära hunden att bra vara i vissa möbler som om den får en egen fotölj så kan du lära den att bara var där.


Jag hoppas ni fått lite hjälp iallafall. Och att det hjälper er, vill ni ha fler tips så maila eller kommentera så ska jag försöka svara.


Synpunkter? Maila eller kommentera !


update - 1 ÅRS DAGEN

                 


HIPP,HIPP,HURRA !

idag har ni fått dras med mig i ett helt år. Det har varit ett underbart år, men också väldigt jobbigt. Kan inte fatta att för ett år och en månad sedan bestämde jag mig för att lägga ner daahliiich och starta en blogg här på blogg.se Och i dag för EXAKT ett år sådan skrev jag mitt första inlägg. Där jag berätta om mig själv, och varför jag bloggar. Kan inte fatta att tiden gått så fort. Känn som jag började blogga här för kanske 7 månader sedan. Helt psyko, men det har varit kul att få tillbringa ett helt år i erat sällskap. Satestiken har verkligen ökat från 0-10 besökare om dagen(början) till mellan 60 och 300 besökare om dagen, det är så roligt när det kommer nya läsare och när ni kommenterar. Det värmer för då vet jag ger någon där ute en trevlig lässtund. Och hoppas att det skall vara så i några år till framöver.

TACK FÖR ETT HÄRLIGT FÖRSTA ÅR TILLSAMMANS MED ER.

update - I skolan

Sitter nu i skolan och jobbar med våran uppgift om kanelbullensdag.
Jag , Rovia & Donja gör en powerpoint om dom bruna små bullarna, haha.


jag bloggar mer när jag kommer hem, lovar att bli bättre på att blogga... lovar och svär!


RSS 2.0