update - Dagens Outfit


Dålig bild men det är en tunika från Rut.mfl. och den har små axelvaddar med nitar på.

faceLook:



Det är något fel på inställnigen på kameran för det ser ut som att jag är fläckig i ansiktet och det är jag inte, + att när man har lampan tänd blir jag helt orange :S


update - Shopping efter mötet.

Passade på att shoppa lite när jag ändå var inne i stan.


Skjorta - GinaTricot.


Shorts - GinaT.

Hjärt-halsband - Glitter.


Stickad kofta - GinaTricot


ShowerGel - TheBodyShop. 750ml


Dekorationer till festen i morgon - Bodega

Klackar - H&M


Lösnaglar till i morgon - H&M


Deo & duschkräm - Lindex.


Nagellack, varav 2 är i samma färg - Lindex


Bättre bild på hur färgen ser ut. Lite äpple och lime grön blandat.


PowerRade - Stadium


+ Ett par strumpbyxor och ett lepsyl som jag glömde fota.

update - Möte med:

                                                    
Ska bli intervjuvad för att dom ska kunna matcha mig med en mentor.



HÖRS EFTER !

update - Åby badet nästa

Nu ska jag bara äta frukost, fixa mig lite gå en lång runda med hunden sen ska vi dra oss mot åby och simhallen. Ska bli super kul, verkligen hur länge sen som heslt som jag va i simhallen.


Ses senare änna !

update - dejt med kudden.

nu ska jag gå på toa, borsta tänderna och sedan dejta kudden.
I morgon blir det simhallen för första gången på typ 1,2 år. Harre gud ett tag var jag och Donja i simhallen 3 gånger i veckan. HAHA det var tider det.
Mwen i morgon ska jag dit med Ottan och brorsan och hans kompis, vi får la se hur det går. Men jag updaterar mer i morgon.

Kyss och sov gott!


update - Älska Knappen och Hakim !

Dom är fan kungliga helt seriöst. ÄLSKAR DERAS WAKE UP CALLS !

update - Ett fint slut på alla hjärtansdag.

Mysigt med en kopp tea , min lilla rosa älskling i knäet och NRJ dunkas i hörlurana. Det kunde inte bli ett bättre sätt att avsluta the day of love på.
Har ni haft en fin alla hjärrtans dag ? Jag har haft en helt okej dag faktiskt. Jag och Ottan firade den tillsammans då vi båda är singlar. HAHA. Så det började med en romantisk lunch på SJUKT äkliga pannkakor. Inte så romantiskt med andra ord, sen gick vi ner och köpte fläder cider och lite godis och festade på det. Satt vid datorn en stund och önskade alla en bra alla hjärtans dag sen var vi ute på promenad med Xavi, sen gjorde vi en fin köttfärspaj till middag som först verkade ganska misslyckad, men allt löste sig och det blev super gott !
Sen vart det dax att åka till hundkursen och det blev toppen. Xavi skötte sig toppen allt vart skit bra, vi vart bara 2 stycken så allt vart mycket lättare. Gillar när man är få för då får man den hjälp man behöver, inte för att jag och Xavi brukar behöva speciellt mycket hjälp men ändå. Och så finns det inga hundar som håller på och skäller hela tiden. Så i dag var det lungt. Och min lilla prins är lika duktig som vanligt <3




Nu går ni in på youtube och söker: Neon Trees - Animal.
JAG HAR ALDRIG HÖRT EN BÄTTRE LÅT ! SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA BRA ! love love love love

update - BILD


My new phone :)

update - Sportlovs schema.

Måndag: Alla hjärtans dag - Fira tillsammans med Ottan, lunch(pannkakor) och middags lagning(köttfärspaj). Hundkurs- RallyLydnad.
Tisdag: Bada på Åby Badet med Ottan,Lucaz & Markus.
Onsdag: Stan med Lucaz, shoppa och fika.
Torsdag: Åka in till stan med Donja och köpa snacks, dricka och dekorationer till....
Fredag: FEEEST!!! Med alla hjärtans dag tema.
Lördag: Ev. Resa till Borås och bada på äventyrsbadet.
Söndag: Hundkurs på Majvallen.


                     
Hur ser erat sportlov ut ?

update - Cajsa is back.

Nu har jag varit borta från bloggen ett tag som ni kanske märkt, kände att jag behövde en blogg paus. Men jag vet att det är taskigt att bara sluta blogga utan att informera er om det. Men jag kände att jag behövde tid att arbeta mer kreativt i skolan och lägga mer fokus på hunden, vilket jag inte kunde göra om jag kände tvång till bloggen. Ni måste också förstå mig lite iallafall.
Jag har haft enormt mycket i skolan , massa prov och inlämningar. Vilket har tagit sjukt mycket tid, men skolan går först som vanligt. Och sen har jag två hundkurser att sköta och hålla reda på hemläxan till båda tar också på krafterna. Sen har jag inte haft internet på min egen dator och när surfet gick ut bryde jag mig inte om att fylla på då plånboken skrek på hjälp av tomhet, sen när jag hade pengar då gick mitt antivirus program ut så då fick grannen ta datorn för att installera ett gratis AV-program och det tog en vecka. Så jag har fått använda familjens sega dator och har då bara kollat det viktigaste som FACEBOOK och mailen, sen har allt annat ploppat åt sidan. Men nu ska jag dra igång bloggningen igen så gott det går. Och försöka göra update så ofta som jag hinner och kan.
Jag vet att ni hatar att ni älskar mig ;)



See you later alligator !

update - Till er mina änglar:


                                   


Hoppas ni haft en bra alla hjärtans dag och får en fin och kärleksfull kväll !

update - Sony Ericsson ELM

ÄR NU MIN :)

update - Hos Donja

sitter just nu i Donjas säng och lyssnar  på henne när hon blåser håret, irritations moment alltså ljudet från hårtorken.
Vi ska strax börja fixa oss för Hannas fest i kväll. Hollywood tema, wehoo ! NI får se en outift i morgon.

Nu ska jag borsta mitt otroligt trasliga hår.


update - Fredags mys

Sitter med brorsan och tittar på ToyStory 3. Den rekomenderas INTE !

update- Fernando Torres till Chelsea !

                

31/1 2011 kl. 23:59 Fernando Torres sätter sin namnteckning på kontraktet med ChelseaFC. Killen lämnar dom röda och för att bli blå.

Jag är självklart lika paff, ledsen och arg som alla andra LFC fans, en av våra bästa spelare bara bye bye ?
Sen har Torres sagt länge att han vill byta klubb, men det har lixom inte tagits på allvar, förän nu. Tyvärr så är ju detta väldigt väldigt sorgligt. Killen stod och sa inför hela suporter världen hur mycket han älskade klubben och fansen, har läst lite ur hans självbiografi på nätet, och det ska vi inte tala om hur mycket babbel det finns om att LFC fansen är världens bästa fans. Tydligen var allt detta bara halvhjärtat, han ville byta , han ville inte stanna i Liverpool. Jag förstår honom, han vill ta fler steg i karriären som fotbolls spelare och då måste man förnya sig. Man kan inte stanna i samma klubb år efter år efter år fram tills man är 35 år och inte kan/får spela mer. Man måste chansa och det är precis vad killen har gjort. Du måste chansa dej genom hela livet, så är det bara. Take it or leave it. Han vill vinna titlar(vinnst Champions League) och han visste att det kan han inte göra i Liverpool, och då måste man göra något åt det. Tråkigt är det bara att det kom så PANG BOM. Jag satt hela 30 och 31 Januari och hoppades och bad till gud att han skulle stanna i Liverpool (iaf tills hans kontrakt med klubben fram 2013 gått ut) Men gud hörde inte mina böner. När jag läste att affären var avgjord strömade tårarna ner för kinderna och allt som fanns i huvudet var NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ !

Men som jag har sagt till ALLA som har frågat om jag ska byta klubblag nu och heja på Chelsea, Nej jag tänker inte lämna Liverpool. Men tyävrr kommer nog inte vara lika aktiv/engagerad som förut, vilket är lite tråkigt. Men men, eftersom att det var Fernando som fick mig att bli LFC fan så kommer jag också att följa med honom till Chelsea, men det blåa laget kommer inte få någon som helst suport. Det är honom jag stöttar inte laget. Men som sagt jag tänker inte överge The reds bara för att han gjorde det. Jag har fått höra JÄTTE mycket kommentarer i skolan och utanför sedan han skrev på för Chelsea. Som "Hur känns det att ha gått över till Chelsea" "Torres kommer att göra Chelsea till botten lag" Och folk skriker Chelsea efter mig i korridoren. Vilket är väldigt irriterande. 1. Det känns jätte bra att han gått över till Chelsea även fast man va depp i början. 2. Han kommer att höja laget ENORMT ! och 3. Jag bryr mig inte om vad ni tycker och tänker om varken bytet eller om Torres.
Så nu vet ni det också. Men han är glad/lycklig att få vara där han är nu, och då är jag också glad.

                             Chelsea Home Shirt 2010/11

Vad tycker ni om rekord affären ?


update - Samtal mellan mig & Donja

Jag ringde Donja en snabbis i går och tänkte dela med mig av våran fina dialog.

Jag: GoodMorning Ms. Nilsson, I'm Xavi's mother.
Donja: Oh. Hello, what can i do for you?
Jag: Well, i just wanted to talk about Xavi and the football team. He's very unhappy these days... He doesn't wagging his tail.
Donja: I see... well he has not been very successful, i'm afraid.
Jag: Is it really that important ? I mean... he's doing his best.
Donja: Yeah, but it's not enough.
Jag: Then i'm afraid Xavi has to change team.
Donja: Ok, that sounds like a good idea!
Jag: And one more thing... I've talked to 3 other moms, and their dogs will also change team!!
Donja: Ehm...

KLICK !
                                        

RSS 2.0