update - Vamos a la playa

Jag vet att vi/jag hamnat på efter slänten , och jag har inte gjort de med mening, jag har haft sjukt mycket för mig med utbytet och allt. Sen kanske de inte är de första man gör när de är fint väder för en gång skull är att gå och sätta sig och blogga ? Håller ni med mej ? Men jag sk försöka börja blogga via Iphone, har hört att de inte går/är jätte svårt när man har blogg.se men att devote.se är hur lätt som helst att blogga med via iphone ? Blogg.se borde göra en App till android/iphone där man bara behöver klicka på den logga in och skriva sitt inlägg sedan bara klicka  på Spara & Puplicera ?  Låter inte de toppen ? HAHA.

Läste nu att Blogg.se utlovat ett app och detta gjorde dom i mars  ? Vart tog den vägen då ????
SKAM PÅ BLOGG.SE !!

Nej nu ska vi inte vara negativa , de är ju sommar förfan !!! Så nu ska jag ta mig ett LITET glas coca cola och sätta mig i solen och dunka sönder ;



Vilken är årets bästa sommar låt ?

update - Beautiful people



Har träffat Mimmi i dag för första gången på 1 och ett halv år , love you big siz' <3

update - Me not working hard ?

HEMMA IGEN, KOMMER LITE UPDATE OCH BILDER SÅ FORT JAG FÅR LITE TID, NU BLIR DE GRILLNING !


Jag älskar er, så jävla underbara !!!!!!

update - imsevimse spindel

Att göra lista för i morgon;

Rasta Xavi [ ]
Packa till utbytet [ ]
Köpa schampoo,balsam och duschkräm [ ]
Måla fingrar och tå naglar [ ]
Gå till vårdcentralen - fingret [ ] OBS! om jag hinner och om jag orkar.


SOVA UT ORDENKLIGT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

update - money can't but us happiness


Den som väntar på något gott , väntar inte länge till!

update - pon la oreja nena








Nöjd med dagens inköp !


update - Never say Never

En spricka i havsbotten öppnar portarna till en förhistorisk värld. Men om människan kan ta sig in, kan andra ta sig ut… Gigantiska pirayor som inte smakat människokött på två miljoner år, jagar i flock och har en omättlig aptit, sätter kurs mot Lake Victorias strand där tusentals badande ungdomar på skollov just dragit igång ett megaparty.
















Mina åsikter om filmen;

Den är vädligt lik Hajen filmerna. Men på ett sätt så är den inte det. Många gånger under filmens gång undrade jag om de var samma regissör till filmerna. Men Hajen är läskig, denna är inte läskig den är spännande och ruskigt vidrig. Men helt klart en av dom bästa filmerna jag sett i hela mitt liv.
Detta är ingen film för folk som är känsliga för blod , döda kroppar eller tortyr.  Heller inte om man har vatten skräck. Då är den inte att rekomendera, jag är absolut INTE rädd för vatten , men de kommer nog att ett litet tag innan man riktigt kan bada igen utan att scenerna ur filmen gnager i bakhuvuet.
Filmen har RIKTIGT äckliga/hemska/vidriga scener, som en scen som sitter på näthinnan, när polisen försöker hjälpa alla i vattnet (sista bilden) när den ställningen har vällt och dom inser att dom inte kan hjälpa ens hälften för att dom har för lite båtar då tar en kille en av båtarna som de skulle få plats minst 20 pers på och bara kör över alla och skriker: FLYTTA PÅ ER !! och sen stannar motorn, han blir irriterad och gasar på som en dåre då ligger det en tjej bakom vars hår har traslats in i motorn och hon skriker av smärta och han fortsätter gasa till slut så dras allt skinn i ansiktet av tillsammans med håret. 
Eller en tjej som åker fallskärm som sitter fast efter en båt och hon åker ner i vattnet killarna tror hon skojar och drar inte upp henne hon skriker och skriker och skriker sen när skärmen åker upp i luften då är bara halva kroppen kvar(överdelen) Eller när en vajer slår av två tjejer på mitten. Ja de finns sjukt äkliga scener i denna filmen. Men den är så SJUKT bra, jag rekomenderar den till 98754578986532345678 % jag tycker att alla borde se den, med undantag för dom som är rädda för vatten, inte tål blod eller döda människor. För det är typ de filmen går ut på. 
Men som sagt en av dom bästa filmerna , och gillar man hajen så kommer man garanterat att gilla denna ! Det kan jag lova er . 



Betyg; 4/5 Pirayor

 


update - i wanna be forever young.

bild bevis på mig och min nya bääbis ;


Inte den bästa men ändå ett bildbevis hahaha.

status; i dag har jag haft möte i tre och en halv timme ang. utbytet om en vecka, sen har jag hängt med Anna, Sofie och Frida en stund eller några timmar, vi satt ute på en parkering i solen sen gick vi hem till mig när S & F hade ´tagit bussen gick jag och Anna hem till mig igen och lekte lite mongo, knasade oss med min itelebobo och trakaserade folk på skype :)
ah och nu sitter jag här och funderar på om de är värt att gå och lägga sej ? Va tycker ni !?

Jo de får bli så, ska schnacka klart med dom på skype , sen blir de dejta kuddisen ! see you tomorrow!

update - una vaina loca



sjukt go låt!

update - welcome to the paradise city

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!
NU ÄR JAG STOLT ÄGARE AV EN IPHONE 4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

köpte den i går när Lucaz och pappa var på fotbolls träning, så nu är jag också en i iphone familjen ! :)



i love my itelebobbo !

update - Ett minne bättre glömt.

Nu åker jag och mamma till the phone house, sen blir de bad i råda, smell you later !

update - la gente esta muy loca

Nu närmar sej sommarlovet med stormsteg, två dagar kvar bara !! Det är sjukt hur snabbt vårterminen har gått.
Och värmen har ÄNTLIGEN kommit till Göteborg, 35 grader typ 4 dagar i rad ! LOVE LOVE LOVE ! och i går såg termometern ut såhär:

Idag har vi vart och badat hunden i rådasjön, sen har vi haft gäster så jag har inte hunnit med så mycket eftersom jag vaknade vid 12 tiden och det tar ett bra tag för mig att göra mig iordning hahaha.
I morgon är det städdag i skolan börjar 10 och slutar halv tolv. SJUKANS onödigt ! :/

Nu är de för varmt, ska höra med mamma om vi kan dra och bada ! Hihi, hörs sen !

update - du får passa dig som satan


Två tejpade fingrar - CHECK ! :( ramlade när vi va i S***** härromdagen och slog i mitt finger som redan är helt skadat sedan innan, snett och krokigt och jag kan inte sträcka de helt osv. och nu har jag knäckt den övre delen på de fingret. FAN ! Men jag vet inte om jag kan lite på vad doktorn sa, han sa att jag skulle tejpa och sen äta panodil, för det blir nog bra. Jag har stukat fingret en annan gång och de gjorde fan tillhälften så här ont. Så tar nog Axess Akuten i dag eller i mon.

Nu ska jag äta frukost sen ska jag nog gå ut i de fina vädret.

update - Baby please don't go !

Detta lyckades jag med igår ;



FYFAN VAD JAG HATAR MIG SJÄLV JUST NU !!!

update - Rädd att jag kanske hade läst dig fel

Dagen har varit mysig , mötte Eva vid lunch och vi gick till hamnen och åt sushi , sen gick jag på stan och köpte bikinitrosor, ett linne, toffsar och solglasögon. NU blir det chill i S***** med sjukt gött folk.

Vi hörs senare, var tvungen att updatera innan jag gick som jag lovat !

update - Your beauty is deep inside, inside you

I kväll händer inte så mycket, jag ska gå och lägga mig tidigt för att orka med morgondagen.
Börjar med lunch i stan med Eva sen hem och fräscha till sig lite och vidare till S***** där de väntar gött sällskap , sol, bad , musik och gött käk. Ser fram emot i morgon faktiskt. Lovar att ta med kameran... på tal om kameran måste ladda den !
Jag , Mamma och Xavi va uppe och skulle promenera i S***** förut, men så blev de inte. Vi lät Xavi bada i stället och jag gick i till låren, super gött i vattnet, längtar tills i mon då jävlar ska de badas i den sjön om de så är de sista jag gör HAHAH ! Har börjat fundera på vad man ska ta med sej och käka i mon ? Jag tänkte köpa med mig sushi för det är ju kallt så slipper man äta varm mat kall, men så ska jag ju äta de till lunch i mon. Hmmm.. ? Kanske sallad eller ta med sig korv eller lövbiff och grilla. Aja jag får se hur jag gör. Det blir nog bra hur jag än jag gör !!
Nu ska jag ta mig något och äta i kvälls solen på ballkongen och sen se en film och sen dejta kudden, så detta va sista inlägget för idag.


Hörs i mon innan jag drar in till stan !

update - Looking for paradise

Nu tänkte jag sätta igång med dessa 30 inlägg om mig i olika kategorier.

Inlägg 1 - Mig själv ;

Jag heter Cajsa Michaela Torres Daahl är 15 år gammal bor i Mölndal ett stenkast från Göteborg, går i 8:an börjar 9:an på en sjukt konstig skola en bit från där jag bor.
Efter skolan vill jag jobba som reseledare eller receptionist på ett hotell utomlands och ska därför läsa på Plusgymnasiet här i GBG.

Mina intressen ligger något i stil med ; Fotografering, Fotboll , Shopping , Musik , Hänga med kompisar , Resa och djur.
I musik väg lyssnar jag på allt mellan Shayne Ward, Usher, Jason Derülo , Pitbull till Lady Gaga , Petter , Basshunter , Taio Cruz , Rasmus Seebach. Jag lyssnar på ganska blandad musik men fö
r det mesta är det väl R'n'B eller clubmusic.
Mina idoler är ; Anton Hysèn och Fernando Torres (fotbollsspelare båda två för er som inte vet vilka de är)


Jag bor som sagt i Mölndal med min familj på ; Mamma, Pappa , Lillebror, Snöwit en majsorm och Xavi våran underbara lilla vovve. Har även två systrar men ingen av dom bor hemma hos oss. Min äldsta syster bor inne i göteborg med sin kille och min andra syster bor och pluggar i Australien.
Xavi - en Lagotto hane på 1 år och 1 månad.
Mor och far föräldrar finns bara Farmor kvar. Farfar dog när jag var fyra, Mormor dog 2005 och Morfar dog förra året !

Mitt favorit ämne i skolan är SO - sammhällskunskap. Och ämnet jag gillar minst ; MATTE. Kan bero på att jag har extremt svårt med matte och ganska lätt för SO. Kan också bero på att jag och matte läraren inte är så där jätte bra vävver, hoppas på en ny matte lärare till nian.

Detta inlägg är svårt att skriva eftersom jag har bloggat i ett och ett halvt år så ni vet ju redan allt om mig. Så de kanske får räcka här så får jag göra lite bättre inlägg i dom andra 29 kategorierna. Eller vad tycker ni ?


Nästa inlägg i ordningen - MIN BÄSTA VÄN!

update - you are the only one for me.



Hoppas denna skönhet ligger i ett paket på min 15 års dag!


update - I'm not here to say ; I'm sorry



*Nu ska jag lyssna på Shayne Ward samtidigt som jag städar rummet*



 


update - Släpp loss man nu river vi hak igen

Tjenare , vad händer i "sommar" värmen ?

själv har man nyss kommit hem från skolan och käkat lunch (eller ja för en halv timme sen) Haft fotbollsturnering i dag då vilket har varit sjukt tråkigt eftersom jag inte varit med och spelat. Men ett gött gäng så blev dagen ändå helt okej bra. OCH NU VÄNTAS 5 DAGAR LEDIGT, SEN ÄR DET TVÅ DAGAR SEN ÄR DET FUCKING SOMMARLOV !
Ser verkligen fram emot tio veckors ledigt och sen NIAN, sista året i grundskolan.

Vi var ju i Askim i går och gissa vem som brännde upp hela ruggen från BH bandet och upp !? KRÄFTAN myself.
Men vi hade en trevlig dag med mycket skratt och mysigt folk. Så nu taggar vi fredagkväll uppe i S***** ska bli så jävla roligt !

Ni kanske har märkt att jag bytt ut alla rubriker mot meningar ut låttexter. Tyckte de va lite coolt och ser lite roligare ut än "Onsdag den 1 juni" Tycker ni inte ? eller jag bryr mig igentligen inte för jag kommer fortsätta ha de så ;) Härligast är att texten på låten/rubriken oftast inte har ett skit med själva inlägget att göra !! HIHI


Värt att sova någon timme ?

RSS 2.0