update - horoskop för v. 20

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Känslor som det är bäst att hålla i schack kan dyka upp med kraft under veckans första del. Det är vissa arbetskamrater eller någon annan som du tvingas att umgås med i stort sett varje dag som verkligen går dig på nerverna och som du har god lust att ge en ordentlig utskällning. Det bästa är om du biter ihop och istället försöker ta ut dina aggressioner genom fysisk aktivitet.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

En vän kan den här veckan visa sig från en sida som du inte alls är van vid. Du vet inte vad det beror på men kan tvingas utstå en hel del. Ta det inte bokstavligt utan tänk på att det måste vara något annat som fått din vän på dåligt humör. Annars händer inte mycket under veckan, vilket du kan tycka är rätt så skönt.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du har svårt att bli kontrollerad just nu. Det spelar inte någon roll vem det är, din chef, någon av dina föräldrar, eller kanske din partner så tycker du att det är lika jobbigt. Försök att hålla tillbaka frestelsen att bita tillbaka hårt när det händer. Denna period kommer att passera och du kommer känna dig som vanligt inom kort.
Väduren (21/3- 19/4)

Du känner dig lyckligt lottad som har dina vänner. En annars rätt så händelselös vecka klaras av med gott humör när ni får göra något kul tillsammans. Försök att planera in något tidigt på veckan så att du kan vara säker på att många kan vara med på aktiviteten. Om du ber någon av dina vänner att i sin tur ta med någon som du inte känner så kan du vara säker på att det blir en ny trevlig bekantskap.
Oxen (20/4- 20/5)

Det verkar som om något behöver flyttas på den här veckan. Det kanske är ett avtal som måste skrivas om och i så fall kommer det att påverka din ekonomi, men det behöver inte vara negativt. På kärleksfronten är det tyvärr något av ett regnoväder för tillfället. Om du är i ett förhållande ser du ut att vara ordentligt trött på din partner för tillfället och det kan leda till en del gnabb. Om du är singel så är istället problemet att du inte hittar någon tillräckligt intressant, inget verkar passa den här tiden.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Ett litet gräl mellan dig och din partner kan få dig att se mörkt på veckan inledningsvis, men efter att ni har blivit sams igen så kan du märka att detta faktiskt har fått er att stå varandra närmare än någonsin. Det kanske kan komma fram en hemlighet som din partner har gått och burit på under det här grälet. Klandra inte din partner utan tyck istället att det är bra att ni nu kan vara helt uppriktiga mot varandra.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Din kommunikation med andra människor ser ut att fungera något sämre än vanligt den här veckan. För att detta inte skall påverka veckan för mycket så kan du istället försöka få gjort så mycket som möjligt när det gäller arbete och studier som inte involverar andra personer. Om du är i ett förhållande ser det dock ut att fungera bra mellan er den här tiden, ni känner varandra tillräckligt bra för att inte hänga upp er på småsaker.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckan lämpar sig utomordentligt för att avsluta saker som du har påbörjat. Det finns säkert massor av små göromål som inte är helt färdiga och som bara väntar på att bli slutförda. Om du tar tag i dem så kommer du att känna dig mycket nöjd med dig själv när veckan är över. Tyvärr innebär detta att du inte får så mycket tid över till dina vänner men det kan du ta igen en annan vecka.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du kan nu känna att du gradvis börjar inse vad du verkligen vill göra med ditt liv. Du lär känna dig själv bättre dag för dag och du känner också att du mer och mer vet vad du behöver göra för att nå dina mål. Följande vecka bör du unna dig något annat än bara arbete och skola. Planera in något kul! Det är du faktiskt värd.
Vågen (23/9 - 22/10)

Turen ser ut att vända sin goda sida åt dig under hela veckan. Vad det blir av det beror dock på vad du ägnar dig åt under den här tiden. Detta ser också ut att vara en bra tid för alla sorters förhandlingar och avtal. Om du till exempel har en löneförhandling under veckan så ser det ut att kunna bli ett bra resultat av den, särskilt om du har den under veckans första del.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Kärlek är inget du översvämmas av under veckan. Om du är i ett förhållande kan du känna av en svacka, och har mindre intresse för din partner än annars. Du som letar efter ett nytt förhållande har heller inte mycket att hämta den här veckan. Kanske stöter du på en och annan som du hade varit intresserad av i vanliga fall, men det är något som du inte kan sätta fingret på som inte får dig att tända till.
Skytten (22/11 - 21/12)

Den här veckan ser ut att bjuda på möjligheter att ta över ett ansvar på din arbetsplats. Detta är en möjlighet du inte vill missa om du har ambitioner att klättra i organisationen. Din energi som har med arbete och studier att göra är extra hög nu och det passar ju bra då det nya ansvaret kan innebära en hel del extraarbete i början. Din tur ser också ut att vara bättre än vanligt den här veckan, speciellt i slutet av veckan.



Från och med nu kommer jag att lägga in veckans horopskop för alla stjärntecken en gång i veckan !
Den med kursvi stil är min egen, men i detta horoskop står det att jag är kräfta men det är jag INTE jag är tvilling, 21/6 är jag född, och jag är född i tvillingens tecken ! Så denna stämmer inte helt överens med mitt datum, men som sagt, en gång i veckan kommer det komma upp horoskop, så kolla in lite då och då och läs ditt horoskop :)
                                                                                                              

Kommentarer

Lämna tassavtryck här♥:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

Din mail adress: (bara jag som ser)

Har du blogg? Lämna gärna bloggadressen så jag kan svara på din kommentar:

Skriv ner det du hade på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0